Bra att veta

Parkering

Finns parkeringsplatser mellan pensionatet och stugbyn. Infart bakom stugorna, precis till vänster när man svänger in på Ådalavägen.

Incheckning

På ankomstdagen från kl. 15.00

Utcheckning

Senast kl. 11.00 på avresedagen. I pensionatet ingår städning men stugorna städas av gästen. Vill ni köpa till städning gör ni detta i receptionen senast dagen innan till en kostnad av 250 kr.

Frukost

Vår frukostbuffé serveras varje dag klockan 08.00 – 10.00 i huvudbyggnaden. Frukosten kostar 69 kr per person och kan köpas till antingen vid bokningstillfället eller på plats dagen innan (samma dag i mån av plats). Barn under 5 år äter gratis.

Internet

Vi har nu fått fiber inkopplat. På pensionatet och i stugorna finns gratis wi-fi att tillgå.

TV

Alla stugor är utrustade med 24 tums platt-TV. Rummen inne på pensionatet har Smart-TV med castingfunktion. Kanalutbudet är SVT 1, SVT 2, TV 4 och 6:an.

Strykning

Strykbräda och strykjärn finns att låna i receptionen.

Sänglinne

Ingår i pensionatet men går att köpa till för stugorna. Linne och frotte kostar 69 kr per person och beställs vid bokning eller från reception. Extra kuddar finns att låna kostnadsfritt i receptionen vid behov.

Rum

Pensionatet består av 19 gästrum.

Stugor

Totalt 10 stugor i vår stugby, alla utrustade med egen dusch/wc, kökspentry, köksbord, bäddsoffa, våningssäng och uteplats.

Reception

Är bemannad 07.30 – 19.00 varje dag under säsongen.

Djur

Vi upplåter tre stugor specifikt till hundägare. Detta kostar 200 kronor extra per stuga och vistelse. Djur får ej vistas inne på pensionatet men det får gärna vara ute i trädgården. Matskålar finns att låna i receptionen.

Barn

Upp till 6 år bor fritt i förälders säng, spjälsäng eller extra säng kan ordnas till de större rummen.

Grillplats

Det finns två grillplatser på området, en i pensionatets trädgård och en vid stugområdet. Det finns även klotgrill att tillgå kostnadsfritt.

Boka rum

Mjällbyhus Pensionat & Stugby är det gemytliga boendet mitt på listerlandet med närhet till natur, hav och massor av aktiviteter. Vi har 19 gästrum och 10 familjestugor.