Bra att veta

Parkering

Finns parkeringsplatser mellan pensionatet och stugbyn. Infart bakom stugorna, precis till vänster när man svänger in på Ådalavägen.

Incheckning

På ankomstdagen från kl. 15.00

Utcheckning

Senast kl. 11.00 på avresedagen. I pensionatet ingår städning men stugorna städas av gästen. Vill ni köpa till städning gör ni detta i receptionen senast dagen innan till en kostnad av 250 kr.

Frukost

Vår frukostbuffé serveras varje dag klockan 08.00 – 10.00 i huvudbyggnaden. Frukosten kostar 69 kr per person och kan köpas till antingen vid bokningstillfället eller på plats dagen innan (samma dag i mån av plats). Barn under 5 år äter gratis.

Internet

I pensionatet finns det ett 24 mbit ADSL WIFI att tillgå. Vid hög belastning kan nätet vara något långsamt (men vi kommer uppdatera till fiber så snart det grävts fram)

TV

Alla rum är utrustade med 24 tums platt-TV. Kanalutbudet är SVT 1, SVT 2, TV 4 och 6:an.

Strykning

Strykbräda och strykjärn finns att låna i receptionen.

Sänglinne

Ingår i pensionatet men går att köpa till för stugorna. Linne och frotte kostar 69 kr per person och beställs vid bokning eller från reception.

Rum

Pensionatet består av 19 gästrum.

Stugor

Totalt 10 stugor i vår stugby, alla utrustade med egen dusch/wc, kökspentry, köksbord, bäddsoffa, våningssäng och uteplats.

Reception

Är bemannad 07.30 – 19.00 varje dag under säsongen.

Djurtillägg

Vi upplåter två stugor specifikt till hundägare. Detta kostar 200 kr extra per stuga och vistelse

Barn

Upp till 6 år bor fritt i förälders säng, spjälsäng eller extra säng kan ordnas till de större rummen.

Grillplats

Utanför stuga 7-8 finns en plats avsedd för grillning. Klotgrillar finns att låna.

Boka rum

Mjällbyhus Pensionat & Stugby är det gemytliga boendet mitt på listerlandet med närhet till natur, hav och massor av aktiviteter. Vi har 19 gästrum och 10 familjestugor.